3D Print service

3D Print service

Order a 3D Print

Naast de verkoop van 3D printers en 3D scanners bieden wij ook de dienst 3D PRINT SERVICE aan. Waarom bieden wij dit aan? Wij geloven dat je bij de aanschaf van een 3D printer eerst goed moet ondervinden welke techniek het beste of voldoet voor uw applicatie. Alleen het lastigste is dat er teveel technieken zijn om deze zelf in huis te halen. Daarom werken wij met externe partners om het aanbod van technieken complaat te krijgen.. Om op deze wijze te werken kunnen wij nagenoeg alle techniek aanbieden die er op dit moment beschikbaar is.

 

 1.        SLS Selective Laser Sintering
 2.        SLA Stereo Litographie
 3.        DLP Direct Light Proces
 4.        FDM Fused Deposition Modeling
 5.        PolyJet
 6.        CJP Colour Jet Printing
 7.        MJP Multi Jet Printing

 

Als de techniek er niet bij staat waar u graag gebruik van wilt maken of u heeft een special wens neem dan contact met ons op wij werken niet alleen wij hebben een verschillende partners om u op de juiste weg te helpen.

 

Naast de techniek is het te gebruiken print materiaal misschien wel het allerbelangrijkste van de te maken keuze welke techniek u moet gaan gebruiken Door de ruime keuze aan technieken hebben we hierdoor ook een groot pallet aan beschikbare materialen. Bio compatible, Dentale materialen, Hearing Aid materialen, Hard materiaal in de verschillende kleuren, gips, Nylon, Ultum 9085, PC, ABS, PC-ABS, Wood achtig, Stone achtig, modellen die uit verschillende hardheden bestaat van 95shore in een variatie tot 29 shore.

 •  Printen in Kleur
 •  Printen in metaal
 •  Printen in was
 •  Printen in hoogwaardige kunststoffen (Ultem1010 en PEEK)
 •  3D Printen in kunststoffen (ABS, PLA, PC, PC-ISO, PC ABS……)
 •  Dentaal 3D printen (Bio compatible)

Heeft u vragen over deze dienst neem dan contact op.

Wat wij nodig hebben is een STL file ( controleer deze altijd met een STL fixing programma) wanneer wij deze ontvangen hebben ontvangt u een prijsopgave en een levertijd.

STL fixing programma Netfabb Basic gratis te downloaden van http://www.netfabb.com/downloadcenter.php?basic=1